Hvordan man laver et Budget

En tsk konto er til opgave som en individuel konto for pensionering. Forældre, der har gemt for college år ved, at det er let at sætte penge ind på en skat stillede 529 college opsparingskonto, når det er oprettet. Men hvad med at tage penge ud? Over de næste par måneder, vil mange forældre begynde at betale kollegium udgifter. Hvis du er blandt dem, Sørg for at trække din 529 midler korrekt. En fejl kan resultere i en 10 procent straf, plus du bliver nødt til at betale renter på indtjening for midler, som du brugte til den forkerte slags udgifter.

Indstilling tidsrammer er især vigtigt for væsentlige kortsigtede mål. For eksempel, hvis din bil transmission skal udskiftes, men du kan ikke råd til den nye transmission, vil du spare op penge til udskiftning så hurtigt som muligt for at sikre du ikke tilbage uden en måde at komme på arbejde. Et ambitiøst, men rimelig tidsramme kan hjælpe dig med at opnå dette må med et rentefrit lån.

5. automatisere besparelser, så pengene går og forbliver. Hvis du venter indtil udgangen af måneden at gemme, bliver sandsynligheden for at der ikke er meget tilbage for at spare. Gøre det automatisk og gemme når du først få udbetalt. Hvis du har et par besparelser mål, kan du spore de penge du sætte ind på hver konto og sætte det gennem en konto eller brug et par forskellige opsparingskonti åbne for forskellige mål. Når du ser besparelser og dens vækst, er du mere tilbøjelige til at holde det der.

Hvis du ikke allerede har gjort det. tal med din arbejdsgiver om muligheden for at bidrage til en 401 (k). Disse pensionskonti kan du automatisk indbetale et fast beløb for hver lønseddel i konto, at gøre spare let. Derudover er de penge, du indbetaler til en 401 (k) ofte ikke underlagt de samme skatter som resten af pengene på din lønseddel. Endelig tilbyder mange arbejdsgivere proportional tilsvarende programmer med deres 401 (k) tjenester, hvilket betyder at de matcher en vis procentdel af hver betaling.

“Denne kategori er ikke en malkeko for rådgivende virksomheder, og som de har ingen til at henvende sig til, de ofte får tabt,” siger Jayant Pai, fælles fiskeripolitik og hoved, Marketing, PPFAS investeringsforening. Vi, vil på ET rigdom, forsøge at afhjælpe dette gennem vores dække historien i denne uge. På de følgende sider tilbyder vi de nyligt ansat unge en trin for trin guide til at planlægge deres finanser. Vi fokuserer på de byggesten, de har brug for på nuværende tidspunkt: budgettering, mål, investeringer, forsikring, afgifter og løn struktur. Men hensigten er blot at fremdrive dem ind i planlægning og de bliver nødt til at forske og lære kontinuerligt gennem hele deres arbejdsliv. Husk, at økonomisk frihed ikke er opnået den dag du begynder at arbejde, men den dag du få din finanser i orden.

Sætte din opsparing i en lille beholder og knytte et notat til at minde dig selv om hvor meget du ønsker at gemme. Noter farverige, eller måske har en lille bar du kan fylde op med sharpie, indtil du når dit mål. Dette vil hjælpe med at holde det sjovt og interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.