Destination finansielle uafhængighed

Mange mennesker kommer ind i arbejdsstyrken i dag er at tjene penge, men kæmper for at administrere den. Privatøkonomi er for mange, et mysterium. NEW YORK (CNNMoney) – Millennials er den første generation at shun traditionelle pensionering og søge økonomisk frihed i stedet – når indtægter fra opsparing er nok til at dække udgifterne, og arbejdet bliver et valg, ofte længe før alder 65. Jeg ved, jeg ikke kan synes at føle frihed i bare leve et fredeligt liv, der ikke stræber efter noget hele tiden.

For eksempel, tjek Networthify “Hvor kan jeg gå på Pension?” lommeregner Lad os tage to mennesker med en årlige indkomst på $100.000. 6) en anden måde at øge indkomsten efter pensionering er at skære ned. I stedet de gaming deres indkomst, opsparing priser og investeringer for at blive økonomisk uafhængige og gå på Pension tidligt – en proces kendt som brand.

Men Darrow Kirkpatrick, en førtidspensionisten og blogger på, viser i de 3 faser af pensionsindtægter, det er ikke umuligt at overvinde. Så præcis hvor meget pensionsindtægter har du brug for? FITNESSCENTER er en 30 noget tusindårige interesseret i at opnå økonomisk frihed gennem disciplineret besparelse, investere, og leve et minimalistisk livsstil.

Jeg planlægger at gå på Pension med min mand og min hund i nærheden af familien, men sandheden er, at jeg elsker dypning så meget, at jeg altid se mig selv at bringe i en form for indkomst. Hvis du er bange for at miste dine penge gennem investeringsmuligheder, der vrimler overalt disse dag, vil jeg foreslå at du forbliver indendørs, aldrig du rejser med fly af frygt for flystyrt eller ved vej af frygt for auto-crash.

Opsparing og investering så tidlig pensionering er en mulighed. Det gør ikke noget hvis du er lidt bag allerede, du skal plante frøene så tidligt som muligt i stedet for fortsat at Pro long din pension. Du har måske hørt om brand bevægelse (finansielle uafhængighed på Pension tidligt), som det omtales normalt inden for Fællesskabets finansielle uafhængighed.

En af de mest almindelige metoder til planlægning for pensionering er ved hjælp af en finansiel rådgiver eller finansielle planner. Så snart denne indkomst er nok til at betale for dine leveomkostninger, mens forlader nok af gevinster investeret hvert år at holde trit med inflationen, er du klar til at gå på Pension.

Mens det er aldrig for sent for at starte, vil dit job være meget nemmere, hvis du starter så snart som muligt. DIY sparsommelig finansielle planlæggere og turbo-sparere. Vi er ikke og du vil ikke være enten med denne gratis regneark, som hjalp os med at betale vores gæld og spare halve en million dollars for pensionering.

Ja hjemmet er og var for de fleste mennesker den enkelt største investering af deres liv! Der er også folk der er pensionerede, men der kan være nødvendigt at vende tilbage til at arbejde en dag ned linjen, når deres opsparing løber ud, eller hvis social sikkerhed ikke. Det er relativt nemt at begynde at arbejde hjemmefra at supplere pensionsindkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.