60 penge at spare Tips For sparsommelig familien

I betragtning af hvor skrøbelig den økonomi er lige nu og hvordan frygtsom banker til at udlåne penge til nye hjem byggeri, er det ikke underligt, at vores kunder ønsker at vide disse tips! Amerikanerne har desværre den dårlige finansielle vane med at købe “, eller opgradering af hvad de har når de kan. For eksempel, når en person er berettiget til en anden pant, de at få straks et større hus, og derefter indser for sent, at de sidder fast med højere vedligeholdelsesudgifter.

Internettet er en smuk ting. Bortset fra at være fyldt med awesome kat videoer, revolutioneret det også den måde, vi handler. I stedet for at vente, indtil du er inde i butikken står over for en sælger, der vil forsøge at få dig til at tilbringe mere end du planlagt, kan du finde præcis, hvad du ønsker online.

Jeg spare en masse penge ved at handle på, Ross og Marshalls. Discountbutikker sælge overstock og lidt ufuldkommen stykker fra andre forhandlere til en brøkdel af omkostningerne. Bare tjekke tøj omhyggeligt før du køber dem. Jeg har mistet penge på spaghetti-stropper, der rippes eller knapper, der poppede ud, men det er sjældent.

Ligesom alt andet, siger jeg ikke at det vil arbejde for alle men det er noget alle bør overveje. Og for posten, jeg ikke bor i NY eller someother sted med fantastisk masse transit; mine er tilstrækkelige, men ikke opsigtsvækkende. Alt jeg siger er, at hvis du ønsker at spare et TON af penge gøre nogle forskning og tjekke det ud for dig selv.

Hårdt, hurtigt afhjælpe faldende investeringer rentesatser er at øge din cash flow. Når du tjene mere, vil du dybest set gøre op for de mindre afkast fra dine investeringer, samtidig med at du får nogle hårdt tiltrængte kontanter ved hånden på samme tid.

Helt enig med nummer ni. Jeg har et utroligt stort problem med min forældre købe et andet hus. Vi er ikke selv bevæger sig, så vi har i øjeblikket to huse. De synes, det er okay at bare købe en to-etagers hus med flere soveværelser end vi har mennesker i vores familie. Vi er nødt til at køre der hver uge for at holde det i stand. Der er omkostninger ved poolen, havearbejde, brændstof i 45 minutter hver vej, osv. Og så min mor har den frækhed at kritisere mig for at ønske at få et videospil, siger det affald for mange penge? Alvorligt, jeg er lige knap en teenager, men jeg er sikker på en masse mennesker er enig i, at et andet hus er mere nødvendigt end et spil.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.