4 effektive og fornuftige måder at spare penge

Drømmer om en Disney eventyr? Ønsker at kaste besværgelser på Hogwarts? Disse dage, gør ikke det kommer billige. De fleste af os får i en rutine med shopping på samme købmand, og vi kan ikke engang klar over, at vi ikke får den bedste deal. Heldigvis er der en enkel måde at finde den billigste butik omkring bare holde styr på de 20 eller så ting du køber oftest, så shoppe for disse elementer på en bred vifte af butikker. Til sidst, vil en butik komme ud på toppen for dit køb – bare gøre at en din regelmæssig shopping destination og du vil automatisk spare penge.

Jeg spare masser af penge ved at kombinere salg og Kuponer, og vi har holdt op med at købe generiske lægemidler, simpelthen fordi navn mærker er billigere, gør det på denne måde. Vi har CVS, i nærheden af os, og ved at spille”spillet CVS jeg bruger mindre end $1 ud af lommen hver uge købe alle toiletartikler, bleer og babyprodukter, snacks til børnene, vask pulver/væsker mv. Jeg bogstaveligt talt fjernet noget nonfood-relaterede fra vores budget, og butikken dagligvarer omkring tre store cirkulærer, der er inden for 2 miles af vores hjem, så jeg er i stand til at drage fordel af de bedste tilbud på hver butik til at strække mit budget dollars endnu længere.

På samme tid, andre kan være temmelig velmenende, men kan være helt uvidende om, hvad konsekvenserne af deres handlinger er (fx bedstemor ønsker at du køber et nyt hus på trods af at du i bedste fald kan tillade en af disse dobbelt-passage rentetilpasningslån realkreditlån). Så ikke stole på andre folks råd. Du skal hellere tage ansvaret for dine finanser og forskning på nogle grundlæggende oplysninger om forvaltning af privatøkonomi.

Jeg har en Køb pris”: Jeg ved hvor meget toiletpapir og andre hæfteklammer koste pr. vare på købmand, og jeg watch deal sites som DealNews og DealCatcher, når en aftale kommer, jeg kan fortælle straks om det er værd at købe i store mængder eller ikke. Sidste uge købte jeg en stor nok forsyning af toiletpapir til sidst os gennem hele apocalypse eller til helt toiletpapir vores hele kvarteret, hvilket ville være en uhensigtsmæssig anvendelse af disse ressourcer.

Når du ankommer til din værtslandet, købe en billig lokale telefon, som vil hjælpe dig med at kommunikere med dine venner og familie. På grund af fremkomsten af internettet kan vi skære ned vores kommunikationsomkostninger drastisk. Facebook gør det nemt at sende beskeder gennem væggen profiler eller direkte på deres indbakker. Med dette kan du spare penge i stedet for at sende direkte tekstbeskeder eller sms. Skype har et omfattende netværk over hele verden. Med Skype kan du foretage gratis online opkald fra Skype til Skype. Brug andre selskaber som Yahoo, giver MSN messenger også gratis opkald på deres tjenester. Disse tjenester reducere drastisk dine kommunikationsudgifter til når du ønsker at kommunikere med venner og familie.

Har 10% af din nettoindtægt taget ved kilden og sætte ind i en opsparingskonto. Du vil snart ikke savne det og det vil tilføje op hurtigt. Det gør ikke noget hvis du laver $10 eller $100.000 du selv betale 10% ret off toppen. Når du har optjent nok, kan du investere disse penge for din langsigtede opsparing mål.

Mange virksomheder tilbyder gratis energisyn til deres kunder for at hjælpe dem med at spare energi. Revisionen vil fortælle dig præcis hvor din energi utætheder er, således at du kan fokusere din forbedringer på de steder, der vil have det højeste afkast. Det vil føles som en ny kilde til gratis penge når dine energiregninger går.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.